dinsdag 18 augustus 2009

Gedichten festival Zomeravonden

Na twee leuke en succesvolle optredens zit 'ons' festival Zomeravonden erop. Het was geweldig: de reacties waren heel positief en de stemming zat er goed in! Het heerlijke zomerweer en prachtige locatie waar we speelden, de tuin van mevrouw en meneer Moreau, hebben daar zeker aan bijgedragen.

Binnenkort verschijnen hier op schier magische manier de Maastrichtse gedichten die ik met HiernaGekwetter op festival Zomeravonden ten gehore bracht. Daarvoor nog even geduld...

woensdag 12 augustus 2009

Optreden Festival Zomeravonden 15 &16 augustus




Op 15 & 16 augustus treedt HiernaGekwetter op bij Festival Zomeravonden te Maastricht. Op 15 augustus om 20:00 uur; op 16 augustus om 16:00 uur. Ditmaal in de samenstelling van Isabelle van Dooren (piano), Wieke Stravens (gitaar) en ik (poëzie). HiernaGekwetter brengt poëzie op muziek en musicale poëzie op muziek.

Op het festival staan we in de tuin van de hartelijke Familie Moreau, in de kromme van een omzoomde kuil in hun tuin. Het worden intieme optredens, razend interessant voor wie van poëzie houdt en van lichte klassiek.

Sprookjesachtig!

Kom ook!